Skip to content

Hoi, Ik ben Fennie, en werk al meer dan 25 jaar in het bloemenvak.
Ik laat zien hoe je lokaal bloemen kan kweken in samenwerking met de seizoenen en natuur. Dus geen bestrijdingsmiddelen.

Ik bied meerdere diensten aan zoals:

Workshops, voor bedrijf en privé.
Workshops worden aangeboden gedurende het hele jaar. Via Facebook en Instagram blijf je op de hoogte, of schrijf je in voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar flowerwisetilburg@gmail.com

Events of Bruiloft.
Tijdens alle seizoenen ben ik beschikbaar voor jullie bruiloft of event. Ik nodig jullie dan graag uit om naar de pluktuin te komen, waar we in alle rust jullie wensen kunnen bespreken. Bel me gerust of stuur een app voor vragen naar 062242542

Rouwwerk en bloemenritueel.
Het is belangrijk dat mensen met een verlies van dierbaren de ruimte krijgen om dit te verwerken. In de pluktuin kan er een persoonlijk bloemenritueel worden gehouden voor zij die achterblijven. Samen op zoek gaan naar bloemen om met gezin, of alleen, een eigen afscheidsstuk te maken onder mijn begeleiding. Ook mag je bloemen zelf gaan plukken en dat er door mij een bloemstuk wordt gemaakt. Samen komen we daar wel uit. Veel is er mogelijk. Graag leg ik je uit hoe het verder in zijn werk gaat.

Instagram
Website