Skip to content

GROEN PAVILJOEN

Achter in de ondernemerstuin ontspruit een klein Hügel-landschap. In dit eetbaar landschap wil ik je een gezellige off-grid buitenruimte laten ervaren waar je elkaar kunt ontmoeten, in stilte kunt zijn of juist elkaar weer eens spreekt. Ter plekke kun je een salade plukken die je in één van de zitjes bij het Paviljoen kunt oppeuzelen.

Ik ga experimenteren met reststromen van collega’s om te kijken hoe we natuurlijke materialen kunnen benutten voordat deze gerecycled worden. Zo zal er in het paviljoen een dubbelwandig muurtje gevuld worden met het uitgewerkte koffiedik van Oesterzwammenkwekerij Zuiderzwam.

Voor destilleer werkplaats  In de koperen ketel kweek ik grootbladige salie die zij gaan destilleren tot etherische olie. Van de rest van het geurende blad wil ik o.a. smudge sticks maken en blad drogen voor het zetten van thee.

Bij het GROEN PAVILJOEN  kun je tot met maximaal zes personen afspreken voor een rondleiding, een off-grid ontmoeting of vergaderplek en een verrassende salade.

Wieke Bout

Mail: samendetuinin@gmail.com