Skip to content
Bij Crêperie Natuurlijk worden 100% biologische crêpes à la minute gebakken volgens Bretons recept. Met een honing biertje als speciaal ingrediënt. De crêpe is een zeer dunne pannenkoek en wordt traditioneel gebakken op een grote gietijzeren plaat. Hierna wordt hij op de plaat belegd met bijvoorbeeld; huisgemaakte gezouten karamel, confituur, banaan met chocoladepasta of seizoensvruchten met slagroom. Voor de hartige trek serveren we authentieke Bretonse Galettes. Dit is de hartige, krokante variant van de crêpe, gemaakt met het gezonde boekweitmeel. De eieren, de melk en het vleeswaren zijn afkomstig van blije dieren, biologisch. De honing komt van de imker op van ’t terrein. De eitjes van Wokkie, Tokkie en Sokkie worden meegebakken bóven op jouw pannenkoek. Galette complete!
 
Sinds 2021 heeft Crêperie natuurlijk zelfs een eigen moestuin bij ondernemings tuin ‘Un Bietje Groen’ in Tilburg.
De smaakvolle aardbeien, bramen, rode bessen die in de tuin groeien, hebben de hoofdrol in het menu en worden verwerkt tot beleg voor de flinterdunne crêpes. Ook verse groenten worden geteeld op de tuinderij zodat u met uw gezelschap kunt genieten van een compleet 3 gangen menu in onze prachtige tuin. Groepen vanaf 10 personen zijn welkom om ongedwongen te genieten van heerlijk vers eten met een franse touch. Of het nu gaat om een 3 gangen diner, een franse lunch of een kinderfeestje, alles wat van ’t land komt, vind u terug op het bord. In winkel van un bietje groen vind u de gezouten karamel, uienchutney, vlierbloesemsiroop en diverse confituur.
 
De volgende arrangementen zijn beschikbaar:
 
*  3 gangen diner in de tuin incl. drankenarrangement 
*  Franse crêperie met cider/ thee arrangement 
*  workshop Crêpes maken inclusief soep en crêpes
*  workshop Caramel maken  inclusief soep en crêpes
 
Kaatje bespreekt graag de mogelijkheden voor jullie gezelschap, neem contact op met haar via: kaatje@creperienatuurlijk.nl