Werk in de winkel bij Un Bietje Groen

Voor onze winkel zijn op zoek naar een vrijwilliger voor de vrijdagen van 13.00 tot 16.30 uur.

Un Bietje Groen (UBG) aan de Koningshoeven is een prachtige groene plek vlakbij het centrum van Tilburg. Hier werken ondernemende mensen aan duurzame voeding, verantwoorde land- en tuinbouw en circulaire economie. Groen, duurzaam, lokaal, circulair, educatief en maatschappelijk betrokken zijn de verbindende schakels.

Un Bietje Groen heeft ook een winkel waar de producten worden verkocht van de ondernemers. Bezoekers kunnen er terecht voor informatie over wat er gebeurt op de tuin. Op vrijdagmiddag is het een uitgiftepunt voor ‘Goei eten’.

De winkel is open op vrijdag en tijdens de inloopdagen op zaterdag. Voor de vrijdag zijn we op zoek naar een vrijwilliger die om de week van 13.00 tot 16.30 uur de winkel wil draaien. Bij UBG ben je deel van een groep mensen met hart voor mens en natuur. Dat geldt zeker voor het winkelteam dat voortdurend bezig is de winkel nog aantrekkelijker te maken. Jouw ideeën daarbij zijn welkom! Kortom een toffe plek waar je echt iets kunt betekenen.

Ben je enthousiast? Bel Jacqueline van Eerd op 06 12048808 of stuur een mail naar jacqueline@unbietjegroen.nl