Un Bietje Groene Wintermarkt zondag 11 december

Altijd al willen weten wat er van Ut Rooie Bietje is geworden? De 17 ondernemers die sinds 2 jaar de boel laten groeien en bloeien op wat nu Un Bietje Groen is, nodigen je uit om te komen kijken, luisteren en proeven.
Tijdens deze gezellige Wintermarkt in warme sferen zijn er verrassende
kraampjes, leuke lichtjes, een gezellig kampvuur en veel ideeën om je ecologische voetafdruk te verkleinen. 

Kinderen mogen gratis broodjes bakken, er is een kleding- en boekenruil (neem vooral ook wat mee!), er zijn smakelijke hapjes, lokale producten en bijzondere recepten, er is informatie over toffe tuinen en het hergebruik van materialen van o.a. hout, textiel en zilver.
Door de middag heen zijn er verschillende kleine workshops waar je spontaan kan aanhaken. 

Singer/songwriter Nisan Beyaz (15:00), Ensemble d’O (16:00), en het Onze Lieve vrouwen kapel (19:45) 4zorgen voor lichte muzikale beleving. Bezoekers met instrument zijn ook welkom om zich bij het kampvuur te scharen. Alle

informatie en het programma is te vinden op de Facebookpagina of  Instagram van Un Bietje Groen.

Jong en oud is welkom om elkaar te ontmoeten, te lachen te eten, te drinken en te genieten.

De Wintermarkt is gratis en open tussen 14:00-19:00.  

Kom vooral met de fiets omdat er beperkt parkeergelegenheid is. Buslijn 141 stopt vlakbij.