Art of Tea

Brigitte van Schooten

Brigitte van Schooten van Art of Tea heeft bij Un Bietje Groen een mini-theeplantage. Ze laat daar zien waar thee vandaan komt en hoe je van de planten thee kunt maken.

Samenwerken
Art of Tea werkt al samen met VSO Parcours in het arbeidstrainingscentrum, waar de theezakjes gemaakt worden. Brigitte wil graag uitbreiden met een samenwerking met de groenafdeling. Voor de leerlingen is een bezoek aan de mini-plantage heel leerzaam. Ze kunnen er een les krijgen onder begeleiding van de leraar van VSO Parcours.

De mogelijkheden
Brigitte geeft ook workshops. Voor scholen is er de workshop ‘Hoe maak je een suikervrije ijsthee en een gezond kopje thee?’ die bijdraagt aan een gezonde levensstijl. Verder zijn er workshops waarin Brigitte laat zien hoe je thee of melanges maakt. In overleg is een combinatie mogelijk met het aanbod van een of meerdere andere ondernemers bij Un Bietje Groen. Een rondleiding over het hele terrein kan ook.

De thee van Art of Tea is te koop in het winkeltje.

Art of Tea

info@artoftea.nl

Telefoon:
06 13254133

Ondernemen bij Un Bietje Groen

Ondernemerstuin aan de Koningshoeven in Tilburg.

Het is een plek voor ondernemende mensen, die bouwen aan een lokale community op het gebied van duurzame voeding, verantwoorde land- en tuinbouw en alles wat daarmee verwant is. Door dit te ontwikkelen wordt een bijdrage geleverd aan een duurzamer, groener Tilburg.