Over Un Bietje Groen

 

Over Un Bietje Groen

Un Bietje Groen is de tuin voor groene ondernemers die werken aan een duurzame en leefbare toekomst en initatieven en projecten die daar aan bijdragen. Er wordt volop geëxperimenteerd en de natuur staat daarbij centraal. 
Daarmee wordt kennis ontwikkeld en gedeeld die duurzame veranderingen in gang kan zetten.

Gasten die hun kennis omtrent duurzaamheid willen vergroten en willen leren hoe ze hier zelf aan kunnen bijdragen, zijn van harte welkom. We verzorgen inspirerende evenementen, rondleidingen, lezingen en workshops. Zo maken wij van duurzaamheid een beleving.

Un Bietje Groen is er voor mensen die zich herkennen in trefwoorden als groen, duurzaam, circulair, educatief en maatschappelijk betrokken. 

Ondernemers en initatieven

Wij bouwen aan een lokale community op het gebied van duurzame voeding, verantwoorde land- en tuinbouw en alles wat daarmee verwant is. Kom ook eens kijken in inze vrijdagwinkel!

Inspiratie 

We hebben een uitgebreid aanbod aan workshops, bijeenkomsten en rondleidingen. Een deel daarvan staat op de menukaart, maar je kunt altijd contact opnemen voor meer mogelijkheden.

Evenementen

Gedurende het jaar organiseren we verschillende seizoensevenementen. Daartussen ook open dagen of smakelijke bijeenkomsten . Houd daarvoor onze socials en AGENDA in de gaten!

Onderwijs

Leerlingen én studenten kunnen hier experimenteren op het gebied van duurzaamheid, water, energie, gezondheid, maar ook met maatschappelijke thema’s.

Vrijwilligers

We zijn blij en trots op onze groep vrijwilligers en kunnen altijd extra handjes gebruiken. Buurtgenoten en andere groene geïnteresseerden zijn welkom om contact op te nemen!

Winkeltje

Elke vrijdag tussen 13:00 en 16:00 is het winkeltje open: We hebben droogboeketten, moestuinproducten, lekkernijen, mooie decoratie en boeken. Het aanbod wisselt natuurlijk met de seizoenen. Ook voor het afhalen van Goei Eete  ben je dan van harte welkom!