Crêperie Natuurlijk

Kaatje Floren

Bij Crêperie Natuurlijk worden 100% biologische crêpes à la minute gebakken volgens Bretons recept. Voor de hartige trek serveren we authentieke Bretonse boekweit Galettes.

Sinds 2021 heeft de foodtruck van Crêperie natuurlijk een vaste plek naast haar eigen moestuin bij ondernemings tuin ‘Un Bietje Groen’. De smaakvolle aardbeien, bramen, rode bessen die in de tuin groeien, hebben de hoofdrol in het menu en worden verwerkt tot beleg voor de flinterdunne crêpes.

Ook verse groenten worden geteeld op de tuinderij zodat u met uw gezelschap kunt genieten van een compleet 3 gangen menu in onze prachtige tuin. Groepen vanaf 10 personen zijn welkom om ongedwongen te genieten van heerlijk vers eten met een franse touch. Wij komen met onze foodtruck naar uw evenement, maar denk ook eens aan een diner of borrel in onze mooie moestuinen. In winkel van un bietje groen vind u de gezouten karamel, uienchutney, vlierbloesemsiroop en diverse confituur.

De volgende arrangementen zijn beschikbaar:

  • 3 gangen diner in de tuin incl. drankenarrangement
  • Borrel arrangement met kleine, handzame gerechten
  • Tea pairing gerechten uit diverse landen i.c.m. een theeproeverij Art of Tea
  • Franse crêperie met cider/ thee arrangement
  • workshop Crêpes maken inclusief soep en crêpes

Crêperie Natuurlijk

kaatje@creperienatuurlijk.nl

Telefoon:
+31(0)616523323

Ondernemen bij Un Bietje Groen

Ondernemerstuin aan de Koningshoeven in Tilburg.

Het is een plek voor ondernemende mensen, die bouwen aan een lokale community op het gebied van duurzame voeding, verantwoorde land- en tuinbouw en alles wat daarmee verwant is. Door dit te ontwikkelen wordt een bijdrage geleverd aan een duurzamer, groener Tilburg.