Stephanie Stekt

Stephanie van Riel

Natuurvriendelijke, lokale en kleurrijke planten voor ieder seizoen.

 

Deze vind je bij StephanieStekt! 

Het is niet meer vanzelfsprekend dat de reguliere planten die je koopt voor in je tuin of balkon ook goed voor jou en voor de natuur zijn.

Bij StephanieStekt worden bloemen en planten gekweekt zonder schadelijke en chemische bestrijdingsmiddelen, maar met de natuur mee. Natuurvriendelijke planten beschikbaar maken voor iedereen, dat is mijn missie.
Ik richt mij op het kweken van natuurvriendelijke vaste tuinplanten die grotendeels inheems zijn maar bovenal een toegevoegde waarde hebben voor de biodiversiteit en voor jouw tuin of balkon.

Met de planten van StephanieStekt kun je jouw tuin of balkon aankleden met kleur en geur en met een gerust gevoel.

 e planten zijn opgekweekt uit biologische zaden, groot gegroeid in biologische grond, gestekt vanuit verantwoorde oorsprong en met liefde verzorgd. Hierdoor zijn ze sterk en gezond zodra jij ze koopt.

De vlinders, bijen en overige dieren en insecten zullen je dankbaar zijn.

Zodra de planten beschikbaar zijn voor verkoop zal dit te lezen zijn op www.stephaniestekt.nl

Hier is binnenkort ook het assortiment te vinden.

Ondernemen bij Un Bietje Groen

Ondernemerstuin aan de Koningshoeven in Tilburg.

Het is een plek voor ondernemende mensen, die bouwen aan een lokale community op het gebied van duurzame voeding, verantwoorde land- en tuinbouw en alles wat daarmee verwant is. Door dit te ontwikkelen wordt een bijdrage geleverd aan een duurzamer, groener Tilburg.