Artikel online op “Ticket To Tilburg”

“HET IS DE KRUISBESTUIVING DIE UN BIETJE GROEN INTERESSANT MAAKT”

Tilburg is een stad van niet lullen, maar poetsen. Een stad van met de poten in de klei. We pakken aan wat aangepakt moet worden. Goede, groene ideeën vinden zo hun weg. In de stad en haar wijde omtrek is dat te zien én te proeven. De streekproducten liggen voor het oprapen. Voor de reeks Natuur op je bord trekken we de laarzen aan en gaan we op onderzoek uit in vier groene gebieden in en rond Tilburg. Gebieden die de stad en haar inwoners licht, lucht en ruimte geven. Zoals Un Bietje Groen, gelegen aan een van de meest bijzondere straten in Tilburg: Koningshoeven.

Meer nieuws: 

Vacature klusjesman/-vrouw bij Un Bietje Groen

Vacature klusjesman/-vrouw bij Un Bietje Groen

Aan de Koningshoeven in Tilburg ligt ‘Un Bietje Groen’. Op dit terrein werken 17 ondernemende mensen op diverse manieren aan duurzame voeding, verantwoorde land- en tuinbouw en circulaire economie. Vrijwilligers en vrijwillige dagmanagers helpen bij het onderhoud van...

Lees meer
Un Bietje Groen zoekt duurzame ondernemers!

Un Bietje Groen zoekt duurzame ondernemers!

In onze groene ondernemerstuin komen er per 1 januari 2024 een paar percelen vrij. Ben jij een duurzame ondernemer en wil jij bijdragen aan een groener Tilburg?Binnen een community van gelijkgestemde, enthousiaste ondernemers die kennis ontwikkelen en delen?Heb jij al...

Lees meer