Aan de Koningshoeven in Tilburg ligt ‘Un Bietje Groen’. Op dit terrein werken 17 ondernemende mensen op diverse manieren aan duurzame voeding, verantwoorde land- en tuinbouw en circulaire economie. Vrijwilligers en vrijwillige dagmanagers helpen bij het onderhoud van het algemene terrein en de twee portakabins. Om dit in goede banen te leiden, zoekt UBG een vrijwillig meewerkend voorman of -vrouw die in de gaten houdt dat alles op het terrein in goede staat blijft.

Wat houden de werkzaamheden in?
– Onderhoud van met name de ‘gebouwen’ (twee portakabins, een toiletgebouw, fietsenstalling, parkeerterreinen en tunnelkas). Dit doe je samen met de dagmanager en de vrijwilligersploeg.
– Onderhoudswerkzaamheden zijn o.a.: klein timmerwerk, reparaties aan (water-)leidingen en elektriciteit, dak schoon (laten) houden, elektrische apparaten bijhouden, (tuin-) gereedschap zoals kruiwagens onderhouden.
– Als klusjesman/-vrouw heb je een budget dat je zelf kunt besteden. Grotere uitgaven gaan in overleg met het bestuur. Gemiddeld ben je 4 tot 6 uur per week bezig.

Ben jij de man/vrouw die we zoeken? Dan nodigen we je van harte uit om een keer bij ons te komen kijken. Het verplicht je tot niets. Reageer op deze advertentie of neem contact op met jacqueline@unbietjegroen.nl